Харків, вул.Полтавський Шлях, 155

станція метро "Холодна гора"

Пн-Пт: з 10-00 до 18-00,

Сб: з 10-00 до 16-00, Нд: вихідний



Отримай знижку на ремонт 10%

Встигни залишити свій номер телефону та отримай довічну знижку 10% на будь-які послуги ремонту СЦ Новий Сервіс

Ул. Красношкольная 134/11

(ст.м. Южный Вокзал)

Пн-Пт: с 9-00 до 18-00,

Сб: с 9-00 до 16-00, Вс: выходной



Отримай знижку на ремонт 10%

Встигни залишити свій номер телефону та отримай довічну знижку 10% на будь-які послуги ремонту СЦ Новий Сервіс

СЦ "Новий Сервіс"

Харків, вул.Полтавський Шлях, 155

станція метро "Холодна гора"


Достоинства и недостатки несъемной батареи
Несъемная батарея в смартфоне: достоинства и недостатки решения
20.12.2021
Замена термопасты
Як часто потрібно міняти термопасту?
10.01.2022

ІГРИ НА СМАРТФОНІ — ТРЕНД ІГРОВОЇ ІНДУСТРІЇ

Игры на смартфоне

Мобільні ігри можуть змагатися у популярності з продуктами для комп'ютерів чи приставок. Сучасні смартфони відрізняються високою продуктивністю та хорошими графічними процесорами. Тому задоволення від мобільної гри не гірше, ніж від проходження на приставці або комп'ютері. А якщо смартфон вийде з ладу, то його можна відремонтувати в нашому сервісному центрі у Харкові.

Якими будуть мобільні ігри?

Особливою популярністю в 2021 користувалися ігри жанру battle-royale («Королівська битва»). Вони розраховані на розрахований на багато користувачів режим. Завдання гравця: вижити. Ще одна особливість жанру — поступове звуження безпечної території, і це змушує гравців постійно пересуватися та боротися один з одним. Через насиченість та динаміку жанр став дуже популярним.

У тренді VR – доповнена реальність. Вона значно розширює віртуальний світ. Наприклад, потрібно ходити містом, наводити камеру і якщо пощастить, то можна побачити ігровий об'єкт. Це стимулює пересуватися та вивчати світ.

Через обмеження живого спілкування стали потрібні соціальні функції. Наприклад, листування або голосове спілкування. Це дозволяє набувати нових знайомств, а також покращувати комунікативні навички. Деякі ігри дозволяють підключати відеочат під час проходження завдань або виконання місій.

Зростає попит на платну рекламу усередині додатків. Експерти зазначають, що люди переглядають ролики з прикладом геймплею, і це викликає інтерес. З'являється висока ймовірність того, що людина скачає та встановить гру.

Зростає попит на казуальні ігри. Вони відрізняються простим і нехитрим геймплеєм, але в той же час досить захоплюючі. Наприклад, головоломки, пазли, «три-в-ряд», розмальовки та аналогічні проекти.

У той же час публіка стає вимогливою до сюжету, графіки, саундтреків. Чим красивіша, тим вища ймовірність того, що проект буде цікавий публіці. Поки ви готуєтеся підкорювати світ у віртуальному середовищі, ми робимо заміну тачскріна у Харкові.

КОНТАКТЫ
RU