Харків, вул.Полтавський Шлях, 155

станція метро "Холодна гора"

Пн-Пт: з 10-00 до 18-00,

Сб: з 10-00 до 16-00, Нд: вихідний



Отримай знижку на ремонт 10%

Встигни залишити свій номер телефону та отримай довічну знижку 10% на будь-які послуги ремонту СЦ Новий Сервіс

Ул. Красношкольная 134/11

(ст.м. Южный Вокзал)

Пн-Пт: с 9-00 до 18-00,

Сб: с 9-00 до 16-00, Вс: выходной



Отримай знижку на ремонт 10%

Встигни залишити свій номер телефону та отримай довічну знижку 10% на будь-які послуги ремонту СЦ Новий Сервіс

СЦ "Новий Сервіс"

Харків, вул.Полтавський Шлях, 155

станція метро "Холодна гора"


причины поломки ноутбуков
Найпоширеніші причини поломки ноутбуків
31.01.2022

ЧОМУ НЕ ПРАЦЮЄ ТАЧСКРИН ТЕЛЕФОНУ

причины почему не работает тачскрин телефона

Кожен власник смартфона може одного разу зіткнутися з тим, що екран гаджета перестане реагувати на торкання його пальців. Вихід з ладу тачскріна не завжди є ознакою серйозної поломки телефону. Саме тому для початку потрібно спробувати зрозуміти, чому він перестав працювати, а вже потім звертатися до нашої компанії, яка надає послуги ремонту смартфонів у Харкові..

Причини виходу тачскрину з ладу

До них можна віднести:

  • Наявність рясних забруднень та жирних плям на екрані телефону. Для того, щоб їх видалити, ви можете протерти дисплей вологою серветкою або ганчірочкою з мікрофібри.
  • Неправильно наклеєну захисну плівку на екран. Це може призвести до втрати чутливості у верхній, нижній, лівій або правій частині дисплея. Єдиним варіантом вирішення проблеми стане переклеювання плівки, яке найкраще довіряти професіоналам.
  • Збій у оперативній системі. Для його усунення досить просто перевантажити гаджет. У телефоні зі знімним акумулятором можна спробувати витягнути та вставити батарею.
  • Поява тріщин на екрані телефону. Усунути цю несправність в домашніх умовах вже не вийде, тому що доведеться повністю змінювати екран, зате відновлення працездатності тачскріну після цього ремонту буде гарантовано.
  • Поломка мікросхеми чи інших комплектуючих. Вона може виникнути внаслідок влучення рідини всередину гаджета та окислення деталей, а також падіння телефону. У такому разі потрібно провести діагностику, щоб знайти та усунути причину несправності.
  • Перепади температури. Тачскрін може перестати працювати, якщо ви з сильного холоду внесете свій смартфон у тепле приміщення чи навпаки. У цьому випадку вирішити проблему допомагає перевантаження гаджета, після якого потрібно почекати пару хвилин, щоб температура всередині телефону прийшла в норму.

Ну, а якщо вас цікавить заміна тачскріна у Харковізвертайтесь до нашої компанії, і ми надамо вам таку послугу за досить привабливою вартістю.

КОНТАКТЫ
RU