Харків, вул.Полтавський Шлях, 155

станція метро "Холодна гора"

Пн-Пт: з 10-00 до 18-00,

Сб: з 10-00 до 16-00, Нд: вихідний



Отримай знижку на ремонт 10%

Встигни залишити свій номер телефону та отримай довічну знижку 10% на будь-які послуги ремонту СЦ Новий Сервіс

Ул. Красношкольная 134/11

(ст.м. Южный Вокзал)

Пн-Пт: с 9-00 до 18-00,

Сб: с 9-00 до 16-00, Вс: выходной



Отримай знижку на ремонт 10%

Встигни залишити свій номер телефону та отримай довічну знижку 10% на будь-які послуги ремонту СЦ Новий Сервіс

СЦ "Новий Сервіс"

Харків, вул.Полтавський Шлях, 155

станція метро "Холодна гора"


SSD и HDD: что лучше?
SSD або HDD: що обрати?
18.01.2022
ЧОМУ НЕ ПРАЦЮЄ ТАЧСКРИН ТЕЛЕФОНУ
Чому не працює тачскрін
07.02.2022

Найпоширеніші причини поломки ноутбуків

причины поломки ноутбуков

Ноутбуки користуються популярністю вже багато років завдяки своїм компактним розмірам, можливості працювати без підключення до розетки та простоти в експлуатації. Однак ці пристрої, як і будь-які інші, можуть у найнесподіваніший момент вийти з ладу. У такій ситуації ми пропонуємо вам звернутися до нашої компанії, яка займається ремонтом ноутбуків у Харкові.

З якими неприємностями може зіткнутися власник ноутбука

Серед найбільш поширених причин поломки цих пристроїв виділяють:

  • Розлиття будь-якої рідини на клавіатуру ноутбука. Це може спричинити не лише залипання клавіш, але й вихід із ладу внутрішніх компонентів пристрою.
  • Перегрів. Оскільки всі елементи ноутбука розташовані занадто близько один до одного, в процесі роботи вони сильно нагріваються. Якщо ви постійно триматимете ноутбук на будь-якій поверхні, всередину нього не зможе надходити повітря і охолоджувати цей пристрій. Щоб уникнути проблем у роботі цього гаджета, потрібно використовувати спеціальну підставку для нього, яка може додатково оснащена кулером. Ще одна причина перегріву пристрою – скупчення пилу всередині нього. Щоб уникнути її появи, потрібно хоча б раз на півроку проводити чищення ноутбука.
  • Пошкодження екрану. Досить часто воно буває викликане неакуратним поводженням з ноутбуком. Якщо ви випадково залишите на клавіатурі ручку або ще якийсь предмет, а потім закрийте кришку ноутбука, це неодмінно призведе до пошкодження дисплея. Він або потріскається, або взагалі не працюватиме.
  • Вихід з ладу акумулятора. За його пошкодження ноутбук не зможе довго працювати без підключення до електричної мережі. Поломка акумулятора може бути викликана заводським шлюбом, а також тим, що власник ноутбука випадково пошкодив заряджання батареї або роз'єм для нього.

Ну, а якщо вас цікавить така послуга, як чистка ноутбуків у Харкові, звертайтесь до нашої компанії, і ми вам її надамо за досить привабливою вартістю.

КОНТАКТЫ
RU